artikel

Nominera till riksdagen, landstinget och partistyrelsen

Vem vill du se i riksdagen eller landstinget?

Vem vill du se i riksdagen eller landstinget?

På medlemsmötet den 25 september väljer partiföreningen vilka de ska nominera till riksdags- och landstingslistan. Vem tycker du att partiföreningen ska föreslå? Lämna dina nomineringar till Marielle ([email protected] ) eller Peter ([email protected] ) i valberedningen innan mötet. Det går även bra att lämna in en nominering som enskild medlem. Det kan du göra till distriktet senast den 1 oktober ([email protected]).

Känner du någon som skulle passa i partistyrelsen?

På kongressen i januari 2014 väljs ny partistyrelse, programkommission, revisorer och valberedare. Här i Sundbyberg tar vi beslut om vem vi ska nominera den 11 september. Lämna  nomineringar till partiföreningens valberedning innan mötet. Det går även bra att lämna in en nominering som enskild medlem. Då kan du göra det till partiets valberedning ([email protected] ) senast den 15 september.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk