Pressmeddelande

Pressmeddelande #jagtycker

jag tycker

Idag är vi många sundbybergare som besöker den årliga Vårmarknaden på Sturegatan. I samband med detta kör Vänsterpartiet Sundbyberg igång kampanjen Fråga Sundbyberg. Kampanjen bedrivs på gator och torg och i sociala medier under hashtagen #jagtycker. Låt andra höra vad du tycker! Om ditt område. Om läget på jobbet. Om barnens skola eller något helt annat.

– Oavsett om vi är med och styr eller om vi är i opposition, så är det självklart avgörande att lyssna in medborgarnas åsikter. Vi lovar inte att allt kan genomföras, men om förslagen stämmer överens med våra visioner om ett rättvist samhälle lovar vi att försöka, säger ordförande Tobias Tengström.

Vissa människor kommer alltid till tals i samhällsdebatten. Andra hörs sällan. Det måste förändras – fler röster behöver höras! Alla är välkomna till oss med sina tankar om vad vi behöver satsa på att förändra.

– Tillsammans behöver vi hjälpas åt för att minska klassklyftorna, bryta segregation, öka jämställdheten, stoppa diskriminering och bygga en stad som är hållbar både för miljön och för människorna som bor i den, säger kommunalråd Jesper Wiklund.

Vi finns även på plats med kampanjen under vår grillkväll på Rissne torg den 4 juni då vi får besök av riksdagsledamot Nooshi Dadgostar. Likaså på Nationaldagen när riksdagsledamot Ali Esbati gästar Vänsterpartiets tält på Golfängarna och i Hallonbergen Centrum den 13 juni.

Mer info på http://storstockholm.vansterpartiet.se/jagtycker/

Kontakt:

Tobias Tengström, ordförande, 070-320 23 25

Jesper Wiklund, kommunalråd, 0708-257692

 

Kommentarer är avstängda.