Pressmeddelande

Vänsterpartiet erbjuder CV-granskning för Sundbybergs niondeklassare

CV 4När Sundbybergs högerstyre stoppar sommarjobb för alla i årskurs 9 måste de som vill sommarjobba fixa det själva. Det är kanske inte är så svårt om man har någon förälder med kontakter, men saknar man den typen av resurser kan det vara betydligt svårare. Det handlar om konkreta försämringar för Sundbybergs unga. I minnet har vi också höjningarna av politikernas löner som M, L, C, Kd och Mp genomförde så fort de kom till makten. Kort sagt handlar det om riktigt dålig politik – klasspolitik.

För många är det också första gången man söker ett sommarjobb. Det är därför också säkert första gången man skriver ett CV. Även det är något som man kan anta att alla barn inte har samma möjlighet till att få hjälp med hemma.

Jesper Wiklund kommenterar:

– Vänsterpartiet i Sundbyberg gör nu en insats för att begränsa skadeverkningarna av den borgerliga politiken. Vi erbjuder Sundbybergs nior hjälp med CV-granskning. Vi är en grupp om sex medlemmar som gör det här tillsammans – en jurist, en politiker, en kurator, en arbetsförmedlare, en ekonom, en förskolechef och ett fackligt ombud.

Förslag på CV/meritförteckning mailas senast 1 april till [email protected] Svar erbjuds inom en vecka.

För mer information, kontakta Jesper Wiklund, 0708 – 257692, [email protected]

Sofia Kuno, politisk sekreterare

Kommentarer är avstängda.