• Hem
  • Martin Kaan
sida

Martin Kaan

Martin Kaan 2 160305Martin är ledamot i valnämnden. Martin har bott i Rissne sedan 2009. Han är utbildad statsvetare och arbetar på Arbetsförmedlingen. Det är delvis Martins möten med arbetssökande som har lett honom till att engagera sig i Vänsterpartiet, men även hans syn på allas rätt till en bra skola i offentlig regi.

Martin är ledamot i valnämnden. Martin har bott i Rissne sedan 2009. Han är utbildad statsvetare och arbetar på Arbetsförmedlingen. Det är delvis Martins möten med arbetssökande som har lett honom till att engagera sig i Vänsterpartiet, men även hans syn på allas rätt till en bra skola i offentlig regi.

-Det bästa med Sundbyberg är att vi har så nära till det mesta och att vi har en bra kollektivtrafik. Här finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Detta är viktigt för en fungerande och grön region. Vår familj klarar sig bra utan bil, och just så vill vi ha det.

Martin lever sedan flera år i Sverige, men han är nederländsk medborgare. De senaste 25 åren har han poströstat på GroenLinks (Grön vänster) i de nederländska parlamentsvalen och i valen till EU-parlamentet. För Martin är banden till Europa starka och självklara, och han brinner för att resa. Minst en gång om året köper han ett Interrailkort och tågluffar över kontinenten.


Fakta om Martin Kaan

Ålder: 58 år

Bor: Rissne

Familj: gift, tre döttrar, två barnbarn.

Sysselsättning: arbetar sedan 2004 på Arbetsförmedlingen.

Politiska uppdrag i kommunen:

Ledamot i valnämnden

Dela den här sidan:

Kopiera länk