sida

Sasan Kanani

Sasan Kanani 160305Sasan Kanani har varit med länge i Vänsterpartiet, sedan 1997, och är idag ersättare i kommunfullmäktige. Sasan är uppväxt i Teheran i Iran och kom till Sverige 1988. Till Rissne flyttade han för drygt 10 år sen.

Sasan Kanani har varit med länge i Vänsterpartiet, sedan 1997, och är idag ersättare i kommunfullmäktige. Sasan är uppväxt i Teheran i Iran och kom till Sverige 1988. Till Rissne flyttade han för drygt 10 år sen.

Sasan arbetar för Sundbybergs stad och jobbar numera som kock på Hallonhöjden i Hallonbergen. Han är även ett välkänt ansikte för många av stadens unga som träffat honom i köken på Örskolan och Ängskolan.

-Ungdomarnas situation får inte glömmas bort. Vi måste se till att de har en bra skola, ett arbete och en meningsfull fritid. Ungdomarna är vår framtid.

Sasan tycker även att det är viktigt med bostäder till alla och bra omsorg.

-Vi måste satsa på hyresrätter med rimlig hyra och en modern sjukvård med hög kvalitet. I Sundbybergs kommun är äldrevården en av de viktigaste frågorna. Det finns mycket som kan förbättras i Sundbyberg.


Fakta om Sasan Kanani

Ålder: 62 år

Bor: Rissne

Sysselsättning: kock

Politiska uppdrag i kommunen:

Ersättare i kommunfullmäktige

Dela den här sidan:

Kopiera länk