sida

Julafton på simhallen

julkalender-13-dec-julafton-simhallenEn av de jultraditioner jag tycker allra bäst om i Sundbyberg är julfirandet i simhallen. Varje år öppnar vi på julafton för behövande människor – behövande som i princip kommer från hela Storstockholm. Här får de, förutom bad och bastu, fika, kläder, klippa håret och fotbehandling.

En av de jultraditioner jag tycker allra bäst om i Sundbyberg är julfirandet i simhallen. Varje år öppnar vi på julafton för behövande människor – behövande som i princip kommer från hela Storstockholm. Här får de, förutom bad och bastu, fika, kläder, klippa håret och fotbehandling.

Allt sköts av ideella frisörer och volontärer som står för utdelandet. Kläder skänks av sundbybergare som vill hjälpa till. Efter badet ordnar dessutom Centrumkyrkan ett julbord för de som vill.

Vill du bidra med varma kläder och skor, underkläder, strumpor och hygienartiklar, så kan du lämna det i receptionen på stadshuset eller i simhallen fram kl. 12 den 23:e december.

Julen precis när den är som bäst – folk som hjälps åt och umgås med varandra. Vi ses där!

 

Jesper Wiklund

13 december 2016

Adress för klädinsamling: Sundbybergs stadshus, Östra Madenvägen 4 (T Hallonbergen) och Sundbybergs simhall, Bergaliden 1 (T Duvbo).

Dela den här sidan:

Kopiera länk