sida

Välkommen till julkalendern och till oss!

julkalender-1-decDet är nu december 2016 och julkalendrarnas tider inleds. Det finns leksakskalendrar, chokladkalendrar, uppdragskalendrar och vi i Vänsterpartiet i Sundbyberg presenterar nu vår egen julkalender. Den hittar du på Instagram, Facebook och här på bloggen på vår hemsida. Om inte förr, börja följa oss idag! Där kommer vi med start idag 1 december att publicerar en bild varje dag fram till julafton. Till det kommer flera olika kamrater att skriva här på bloggen om vår politik, olika hjärtefrågor, tips och betraktelser, för en rödare julmånad tillsammans!

Det är nu december 2016 och julkalendrarnas tider inleds. Det finns leksakskalendrar, chokladkalendrar, uppdragskalendrar och vi i Vänsterpartiet i Sundbyberg presenterar nu vår egen julkalender. Den hittar du på Instagram, Facebook och här på bloggen på vår hemsida. Om inte förr, börja följa oss idag! Där kommer vi med start idag 1 december att publicerar en bild varje dag fram till julafton. Till det kommer flera olika kamrater att skriva här på bloggen om vår politik, olika hjärtefrågor, tips och betraktelser, för en rödare julmånad tillsammans!

Hemma hos min familj har vi varsin kalender, en gåva från farföräldrarna. För allas bästa är det en chokladkalender. Min lilla tvååring har visat stort tålamod när hon haft kalendern hemma utan att öppna den. Hon väntar tålmodigt på dagen då allting startar. Utöver detta har vi införskaffat en pysselkalender till dottern. Jag hoppas att hon gillar den. Motivet är ”Mamma Mu”, en söt tecknad figur hon gärna tittar på när det är barnprogram. Den vet hon dock inte om än. Det vore att utmana tålamodet alldeles för mycket.

Jag gillar kalendrar, mycket för att det är nedräkning till en av de magiska tiderna på året. Jag har alltid haft turen att ha ett tryggt hem och en varm omgivning och det har såklart präglat mig och mina värderingar. Under denna tid blir känslan att göra något gott för andra, starkare. Med det sagt och i denna anda vill jag då tipsa om att förstås följa Vänsterpartiet Sundbybergs kalender, men även en annan kalender. Den finns på Facebook här och är inriktad på att sprida glädje och göra något för varandra. Dagens uppdrag är t ex att ”Hälsa på en främling”. Som sagt. Det är kalendrarnas tid.

Vi borde såklart göra något fint för varandra varje dag, året runt. Ett sätt är att göra det på är att vara medlem och aktiv i Vänsterpartiet. Välkommen till vår julkalender och till oss i Vänsterpartiet Sundbyberg!

Ha en fin dag!

Er kamrat,
Moisés Ubeira

1 december 2016

Dela den här sidan:

Kopiera länk