artikel

Årets första föreningsmöte

Partiet har haft kongress och en ny partiledare i form av Jonas Sjöstedt. Sjöstedt blir även ordförande i den nya partistyrelse som bildats. I den partistyrelsen är vi glada att konstatera att vi från Sundbyberg har fått en invald representant. Veronica Kallander, som sitter i kommunfullmäktige här i Sundbyberg, är vår ledamot i äldrenämnden och även sitter som vice ordförande i kommunala rådet för funktionshinderfrågor, är nu invald som ersättare i Vänsterpartiets partistyrelse. Kul tycker vi!

Onsdagen den 8:e februari har vi årets första föreningsmöte. Veronica och våra övriga  kongressledamöter kommer och berättar om de beslut som togs där och utifrån detta får vi möjlighet att diskutera framtiden här i vår kommun.

Mötet börjar 18.30 men redan från klockan 18 kan du komma och äta soppa och smörgås.

Dela den här sidan:

Kopiera länk