Möten

Välkommen på årsmöte!

Lördag 10 februari klockan 11.00 – 15.00 samlas vi i partilokalen på Bergdalen 4 för att diskutera året som gått, verksamhetsplan, inkomna motioner och budget. Vi väljer också ny styrelse och valberedning för partiföreningen, så passa på att nominera dig eller någon annan!

Datum att hålla koll på:

  • 3 februari: Motionsstopp
  • 5 februari: Nomineringsstopp
  • 10 februari: ÅRSMÖTE!

Anmäl dig gärna om du tänker närvara och vill äta lunch!
Anmälan och frågor: Karin Bylund, [email protected]

Obs! Delta digitalt genom denna länk.

Årsmöteshandlingar




Var med och påverka!


Motionera
Använd din rätt att påverka partiföreningen. Har du ett förslag som du vill att årsmötet ska ta ställning till kan du skriva en motion. Det kan till exempel handla om den verksamhet som partiföreningen ska bedriva under året och som beskrivs i verksamhetsplanen.

➤ Motioner skickas till: [email protected]
Motionsstopp: 5 februari

Nominera
På årsmötet väljs en ny styrelse och valberedning och du har nu möjlighet att nominera dig eller någon annan du tror skulle passa bra att företräda vår förening!

Som ledamot i styrelsen är du med och planerar, organiserar och delegerar ansvar för aktiviteter, kampanjer och budget, samt företräder partiföreningen. Det är ett spännande, givande och inte minst viktigt uppdrag. Styrelsen sammanträder 1 gång/månad och har löpande kontakt. Olika erfarenheter och förmågor eftersträvas och vi uppmuntrar alla som är nyfikna att söka!

Valberedningen är en arbetsgrupp som förbereder val och nomineringar inom partiföreningen, både inför årsmötet och inför val till kommunala uppdrag, såsom nämnduppdrag och inför det kommunala valet.

➤ Nomineringar till styrelsen skickas till: [email protected]
Nomineringsstopp: 3 februari

➤ Nomineringar till valberedningen skickas till: [email protected]
Nomineringsstopp: 5 februari

Använd din rätt att påverka partiföreningen. Din röst är viktig och kan vara avgörande. Vi ses den 10e!

Dela den här sidan:

Kopiera länk