artikel

Tack Sundbyberg!

Valkampanjen är över och vi har ett preliminärt resultat. Och vilket resultat sen! I Sundbyberg har vi överträffat alla förväntningar och ökar med hela 6,3 procentenheter och får totalt 15,6%. Tack bästa sundbybergare för förtroendet!

Tack vare era röster har Vänsterpartiet vunnit valet och kommer nu jobba vidare med ytterligare ett mandat i Europaparlamentet. Med Jonas Sjöstedt och Hanna Gedin i parlamentet kommer vi precis som vi lovat i valet driva en stark och tydlig politik för klimatet, för trygga jobb, för välfärden, för Gaza, för Ukraina och kanske framför allt – för framtiden! Nu har vi väljare gjort vårt och tagit dom dit, nu är det deras tur att ta över arbetet! 

Men ett sådant otroligt resultat hade aldrig gått utan våra fantastiska medlemmar i Vänsterpartiet Sundbyberg. Tillsammans har vi bemannat vår valstuga (Sundbybergs enda!) i över 80 timmar, delat ut många tusentals flygblad, knackat hundratals dörrar, affischerat hela Sundbyberg rött, varit på vårmarknad och nationaldag, kokat kaffe och bjudit på kakor och godis. Och kanske allra viktigast – haft otroligt många samtal om EU, politik och vikten av att rösta. Utan er ingen valrörelse. Tack!

Towe Bengtsson
T.f. gruppledare Vänsterpartiet Sundbyberg

Dela den här sidan:

Kopiera länk