Blogg

Julkalender: Lögn och förbannad dikt

Under december månad publicerar vi en julkalender. Det är bloggtexter om aktuella ämnen som är viktiga för oss som parti och våra medlemmar. Idag, den tionde dagen, kommer ett vrål av ilska och kamplust från vår kassör Karin Bylund.

Lögn, lögn och förbannad dikt!
Hur kan en riksdagsman med en svans av slipsklädda halvgamla vuxna män
få stå så oemotsagd,
få bli så citerad,
få bli så kliad i nacken och dunkad i ryggen
få dra sin lögn om och om igen om

”MASSINVANDRINGEN”

– Ni vet vem jag menar.
Det hjälper inte att forskare, att faktagranskare, att kunniga i ämnet och vederhäftiga, insatta personer gång på  gång  säger att det inte finns någon ’ma’ (jag vill inte ta ordet i min mun) – han står fortfarande där och ljuger!
Och pöser i självgodhet över sin strålande slutledning, att det är MA som är orsak till gängvåld, skjutningar, fattigpensionärer, vårdköer och gud och hans moster från Sölvesborg (nej gud har EBT monopol på, men mostern), vårdbehövande, (men inte hemlös, för det får man inte vara i Sölvesborg).
Och att alla, från nickande TV-kommentatorer till högerfigurer i riksdagens långa korridorer, redo att skaka hans hand bara sväljer den där stinkande sörjan av floskler, lögner och förbannad dikt!
För det är ju ren och skär främlingsfientlighet,
ren och skär rasism!
Och det tycks fungera så bra i tider av nedskärning, av ökade klassklyftor , av nedmontering av välfärden och det allmänna!
Det tycks passa som hand i handske….
Men…
…det bara tycks kamrater!

Det kan – och ska vi
…ändra på kamrater!

Dela den här sidan:

Kopiera länk