artikel

Dags att nominera!

I Vänsterpartiet Sundbyberg så ska det genomföras ett gäng val inom kort!

Den 22 januari på vårt medlemsmöte ska vi besluta vilka som vi ska skicka som ombud till distriktets årskonferens (16-17 mars). Vill du nominera någon person som ombud, eller kanske är du intresserad av att vara ombud själv? Ta kontakt med vår valberedning på [email protected]
Den 9 mars kommer vi ha årsmöte i vår förening. Har du förslag på någon som borde sitta i styrelsen? Även då kontaktar du valberedningen.
 
När det gäller distriketet så skickas nomineringar till valberedningarna för landstings- och riksdagslistorna, samt nomineringar till distriktsstyrelse, distriktsordförande och revisorer till: [email protected]. Närmare detaljer kring detta ska ha skickats ut till alla medlemmar. Hör av dig om du har frågor!
 
Passa på att vara med och påverka vilka som ska företräda vårt parti i Sundbyberg och i hela Storstockholm!

Dela den här sidan:

Kopiera länk