artikel

Hjälp till att skapa ett ännu bättre Sundbyberg

Vänsterpartiet i Sundbyberg söker en vikarierande politisk sekreterare på 75% med start 19/8 2013.

Vi vill att du som söker har erfarenhet av att arbeta politiskt och delar Vänsterpartiets värderingar. I tjänsten ingår att ta fram underlag till politiska ställningstaganden, mediekontakter, omvärldsbevakning och kommunikation med allmänheten, partiet och medlemmarna. Som politisk sekreterare sköter du också delar av partiföreningens administration och deltar i det dagliga partiarbetet. Möten kvällstid förekommer i arbetet. Vi söker dig som är initiativrik, drivande och är lyhörd för vad som behöver göras för att föra ut Vänsterpartiets politik. Du ska ha god data- och webbkommunikationsvana, samt insikt i hur man jobbar med politiska budskap för att nå ut till partiets väljare.

Vårt kansli finns i kommunhuset i Rissne men flyttar till Hallonbergen i oktober.

 Anställningen omfattar 75%. Lön enligt avtal.

Tillträde 19 augusti 2013. Vikariatet löper fram till och med 30 april 2014 med eventuell förlängning, dock längst t.o.m. 30 september 2014.

Sista ansökningsdatum är 15 maj.

 Välkommen med din ansökan till: [email protected]

 Frågor angående tjänsten besvaras av:

Bert Jagerby, gruppledare, 08-706 80 47

Dela den här sidan:

Kopiera länk