artikel

Sommar, sommar, sommar..!

sol

Sumpanvänstern håller sin traditionella sommaravslutning på självaste nationaldagen, den 6 juni, i vår partilokal på Bergdalen 4. Vi samlas kl 18.00, kl 19.30 blir det middag. Avslutningen är en uppmuntran till alla som jobbat hårt under våren med vår politik på olika sätt, i fullmäktige, nämnder, i partiföreningen, på sitt jobb, bland sina vänner eller via sociala medier.

Festen är också till för att vi ska lära känna varandra bättre, så alla medlemmar är välkomna, gammal som ny, yngre eller äldre, man som kvinna, med eller utan uppdrag. Tillsammans kopplar vi av och umgås, musiken spelar i bakgrunden och vi filosoferar över vad vi ska ägna sommarens lata dagar åt.

Anmäl dig senat den 1 juni till [email protected]!

Dela den här sidan:

Kopiera länk